Archívum kategóriák szerint: Programajánló

Chopin Open – 2019. június 22. szombat

Chopin Open - 2019

2019 június havi programajánló

Programajánlatunk az alábbi címen tekinthető meg vagy tölthető le:

Programajánló (.pdf)

Jubileumi hangverseny – Nagyrőce-Gödöllő 40

Nagyrőce-Gödöllő_40A Frédéric Chopin Zeneiskola és a Základná umelecká škola (Revúca, Szlovákia) testvérkapcsolata 40 éves múltra tekint vissza. Május közepén a két művészeti iskola tanári kara közös hangversenyekkel emlékezik meg e kerek évfordulóról.

A magyar iskola tanári küldöttsége 2019. május 15-én, szerdán ad koncertet Nagyrőcén, a szlovák kollégákkal együttműködve. A koncertet természetesen a gödöllői közönség is meghallgathatja.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt 2019. május 17-én, pénteken 17 órára a  Frédéric Chopin Zeneiskola Nagytermébe!

2019 május havi programajánló

Programajánlatunk az alábbi címen tekinthető meg vagy tölthető le:

Programajánló (.pdf)

Anyák napi dallamcsokor

Szeretettel várunk mindenkit hagyományos tavaszi zenekari hangversenyünkre, melynek műsorát most elsősorban az Édesanyák köszöntése jegyében állítottuk össze. A változatos programban az együtteseink mellett 4 ifjú szólista is bemutatkozik az Ifjúsági Vonószenekar kíséretében.

A díjmentes regisztrációs jegyek zeneiskolánk könyvtárában vehetők át.

Anyák napi dallamcsokor - 2019.05.05Anyák napi dallamcsokor - 2019.05.05 - műsor

Táncok a nagyvilágból – Fülei Balázs zongoraművész hangversenye

Fülei Balázs - Táncok a nagyvilágból

2019 április havi programajánló

Programajánlatunk az alábbi címen tekinthető meg vagy tölthető le:

Programajánló (.pdf)

Kamarazenekari est hegedűtanáraink közreműködésével

2019. március 24-én vasárnap 19.30 órai kezdettel a Premontrei Auditóriumban KAMARAZENEKARI ESTET rendez a szimfonikus zenekar. A koncerten a vonós kamarazenekar előadásában felcsendülnek Vivaldi, Händel, Mozart és Tóth Péter művei. Az est szólistái lesznek Juniki Spartakus, Dezső Piroska, Klacsmann Nóra és Bekes Anna hegedűművészek, valamint Gesztesi Tóth László orgonaművész. A hangverseny koncertmestere Juniki Spartakus, vezényel Horváth Gábor.

GSZ_Kamarazenekari-Est__2019-03-24__web2Jegyek kaphatók a Gödöllői Szimfonikus Zenekar irodájában (Művészetek Háza Fsz. 4.), a Chopin zeneiskola könyvtárában és a hangverseny előtt a helyszínen 18.30 órától. Jegyár: 2000,-Ft.

Szeretettel hívjuk az érdeklődőket a hangversenyre.

A részletes műsort a képre kattintva érhetik el.

Tanáraink hangversenye a Bach Mindenkinek Fesztivál keretében

2019. Bach Est plakát - webZeneiskolánk most először csatlakozik a Bach Mindenkinek Fesztivál rendezvénysorozatához. 2019. március 20-án, szerdán, 18.00 órai kezdettel a Gödöllői Királyi Kastély Dísztermében adnak koncertet tanáraink. Az esten Johann Sebastian Bach művei csendülnek fel változatos hangszer-összeállítású kamaraegyüttesek, valamint szólisták előadásában. A hangversenyt a tanárainkból alakult kórus műsorszáma nyitja. A részletes programot a plakátra kattintva érhetik el.

Szeretettel várjuk az érdeklődőket, egyúttal felhívjuk figyelmüket, hogy a díjmentes koncert a Díszterem korlátozott befogadóképessége miatt regisztráció-köteles.

Regisztrálni az alábbi linken lehet:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe_l9AaAidbdc0iqpjiYCvw1J4mOz1waV0dJZYm1Hps24t2Vw/viewform

Az alábbi linkre kattintva a Fesztivál promóciós filmjét tekinthetik meg:
https://drive.google.com/drive/folders/1JTxy0YUPsmXkg2A_1KcKrxjL-zKt9hHX

Aladár napi művészeti est

Aladár napi művészeti est - műsorAladár napi művészeti est - plakátSzeretettel ajánljuk szíves figyelmükbe a Körösfői-Kriesch Aladár Művészeti Alapítvány rendezvényét, melyre zeneiskolánk nagytermében kerül sor 2019. február 24-én vasárnap 17 órai kezdettel.

A programban jelenlegi és volt növendékeink is közreműködnek. Az est háziasszonya Barta Katalin.

A részletes műsort a képre kattintva olvashatják el.