A Frédéric Chopin Zenei AMI felvételt hirdet a 2020/2021. tanévre

Kedves Jelentkezők, Tisztelt Szülők!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy idén tavasszal a személyes jelenlétet igénylő felvételi eljárást nem áll módunkban megtartani.

A helyszíni adminisztrációs terhek csökkentése érdekében néhány évvel ezelőtt bevezetett előzetes, internetes regisztrációt most, a járvány miatt különösen fontosnak tartjuk. A felvételi jelentkezéseket így, ezen a módon tudja mindenki megtenni.

A regisztráció menete:

  • a jelentkezési lap letöltése
  • a jelentkezési lap offline kitöltése
  • a jelentkezési lap visszaküldése E-mail mellékleteként

A jelentkezési lap letölthető innen.

Kérjük a kedves szülőket, hogy a letöltött Excel fájlt mentsék el számítógépükre úgy, hogy a mentés során átnevezik a fájlt. Az új fájlnévben szerepeljen gyermekük neve. Ezt követően töltsék ki cellákat a fájlban megadott útmutatások szerint, majd legkésőbb június 1-ig – de lehetőleg hamarabb – küldjék be gyermekük jelentkezési lapját egy tetszőleges szövegű E-mail mellékleteként a felveteli@chopinzeneiskola.hu címre. Mivel elsősorban a szolfézs előképző osztályba várjuk a gyermekek jelentkezését, ezért a jelentkezési lap nem tartalmaz a hangszerválasztásra vonatkozó cellát. Ha gyermekük mindezek ellenére az előképző mellett már hangszerre is szeretne jelentkezni, úgy kérjük, ennek tényét jelezzék az E-mail szövegében, a hangszer megjelölésével. A hangszeres szakokra csak korlátozott számban tudunk jelentkezőket fogadni.

A szolfézs előképzőbe jelentkező növendékeket a rendelkezésre álló, általános iskolákba kihelyezett csoportok férőhelyeinek függvényében igyekszünk beosztani. A hangszerre is jelentkező kezdők számára az egyéni meghallgatást telefonon fogjuk egyeztetni a lehetőségek ismeretében.

Együttműködésüket köszönjük!

A zeneiskola vezetősége nevében:

Lázár Attila igazgatóhelyettes

A hozzászólás nem engedélyezett.