A Frédéric Chopin Zenei AMI felvételt hirdet a 2021/2022. tanévre

A felvételi meghallgatást 2021. június 7-én, hétfőn a zeneiskola épületében tartjuk 14.00 órától 18.00 óráig. Ez alkalommal a személyes jelenlétet igénylő felvételi eljárást csak a hangszeres szakokon tartjuk meg.

A járványhelyzetre való tekintettel a csak szolfézs előkészítőre jelentkező gyermekeket az E-mailben történő jelentkezésük alapján regisztráljuk és automatikusan beosztjuk az általános iskolájuknak megfelelő szolfézs csoportba.

Kedves Jelentkezők, Tisztelt Szülők!

A helyszíni adminisztrációs terhek csökkentése érdekében a zeneiskolai felvételi valamennyi új jelentkező számára előzetes, internetes regisztrációhoz kötött.

A regisztráció menete:
– a jelentkezési lap letöltése
– a jelentkezési lap offline kitöltése
– a jelentkezési lap visszaküldése E-mail mellékleteként

A jelentkezési lap letölthető innen.

Kérjük a kedves szülőket, hogy a letöltött Excel fájlt mentsék el számítógépükre úgy, hogy a mentés során átnevezik a fájlt. Az új fájlnévben szerepeljen gyermekük neve. Ezt követően töltsék ki cellákat a fájlban megadott útmutatások szerint, majd legkésőbb június 3-ig – de lehetőleg hamarabb – küldjék be gyermekük jelentkezési lapját egy tetszőleges szövegű E-mail mellékleteként a felveteli@chopinzeneiskola.hu címre. Fontos, hogy a fájl maradjon Excel formátumban. Nem kell tehát konvertálni PDF-be, nem kell befotózni, sem pedig szkennelni. Mivel elsősorban a szolfézs előképző osztályba várjuk a gyermekek jelentkezését, ezért a jelentkezési lap nem tartalmaz a hangszerválasztásra vonatkozó cellát. Ha gyermekük mindezek ellenére az előképző mellett már hangszerre is szeretne jelentkezni, úgy kérjük, ennek tényét jelezzék az E-mail szövegében, a hangszer megjelölésével. A hangszeres szakokra csak korlátozott számban tudunk jelentkezőket fogadni.

Együttműködésüket köszönjük!

A zeneiskola vezetősége nevében:

Lázár Attila igazgatóhelyettes

A hozzászólás nem engedélyezett.